top of page

Alla evenemang - Onsdagkväll på Hyllie Park - Äldre evenemang

Onsdagkväll på Hyllie Park

Hyllie Park är en plats där tro och livsfrågor blir synliga och kopplas till aktuella samhällsfrågor inom lärande, växande, hälsa och omsorg. Här främjas möten mellan individer, generationer och kulturer.

Vår ambition är att fördjupa kontakten mellan de olika grupperna som varje dag berörs av de olika verksamheterna och med samhället där vi verkar.

Onsdagskväll på Hyllie Park erbjuder intressanta föredrag i mötet mellan människor, existentiella frågor, teologi och vetenskap. Vi vänder oss till dig som funderar på livsfrågorna, vill fördjupa dig i det aktuella ämnet eller bara söker inspiration.

Under onsdagskvällarna samlas vi till en gemensam måltid som serveras av vår restaurang och en Konstpaus innan vi lyssnar till föredraget. Det ges möjlighet att reflektera över ämnet tillsammans med föredragshållaren. 

 

För den som önskar erbjuder vi en vandring genom Hyllie Park. ”Upptäck Hyllie Park” rundan finns i vår mobilapp som guidar digitalt och ger dig möjlighet att lära känna våra olika verksamheter och eldsjälarna bakom Hyllie Park.

 

Väl Mött!

Se programmet som bild

Kommande onsdagar

Kvällsmat

Vår restaurang serverar mat mellan 16:00 och 17:30 vid varje onsdagsevenemang.

Vuxen: 50kr

Barn upp till 12 år: 40kr

Även avhämtning

Alla är välkomna till kvällsmat på Hyllie Park!

Screenshot 2021-09-09 22.20.10.png
bottom of page