top of page

Jobba med oss - Lediga tjänster - Volontärer

Jobba med oss

Hyllie Park är ett samlingsnamn för en rad olika idéburna verksamheter organiserade i ideella föreningar och aktiebolag utifrån en gemensam värdegrund.

Våra kärnvärden grundar sig på ett samhällsengagemang utifrån en kristen grund, läs mer om våra kärnvärden här.

 

Idag är vi ca 300 medarbetare med en rad olika arbetsuppgifter. Vi annonserar vanligtvis ut våra tjänster i Arbetsförmedlingens Platsbank. Men vi är också öppna för spontana ansökningar av nya medarbetare med lämpliga kvalifikationer som med engagemang och kompetens kan ta sig an de utmaningar som våra verksamheter innebär.

 

De medarbetare vi söker måste givetvis dela våra kärnvärden. Det är meriterande om du har

ett dokumenterat ideellt engagemang och gärna en förståelse eller erfarenhet från den kristna kyrkan. Många av våra medarbetare har erfarenhet av att leva med tro och religiös övertygelse och är vana att leva i ömsesidig respekt på en mångkulturell arbetsplats. Den kristna tron är självklar i våra verksamheter men den är inte påflugen eller exkluderar medarbetare som valt andra tros- och livsinriktningar.

 

Är du intresserad? Välkommen att höra av dig till företrädare för de olika verksamheterna som du finner på respektive webbsida.

IMG_0096.JPG
bottom of page